Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.
Konyakki Montpellierissa on erikoisuus, jonka CFC Comptoir Français Commercial kutsuu sinut tutkimaan. Meillä on tunnustettu asiantuntemus konyakin tuotannossa, ja yrityksemme sitoutuu tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat odotuksiasi. Olitpa sitten väkevien juomien ystävä tai ammattilainen, joka etsii konyakkia tapahtumiisi, tiimimme on valmis auttamaan sinua. Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisia tietoja eri konyakkivalikoimistamme, jotta voit tehdä valistuneen valinnan. Tiimimme intohimo heijastuu jokaisessa pullossa, jonka tarjoamme. Valitsemalla CFC saat räätälöityä palvelua ja erityistä huomiota tarpeisiisi. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen konyakin, joka nostaa esiin yhteisölliset ja jakamisen hetket. Ota meihin yhteyttä tutkiaksesi valikoimaamme ja löytääksesi konyakin rikkaudet.
Hedelmä- ja marjakonsentritee TM EVA valmistetaan tuoreista hedelmistä ja marjoista eri lajikkeista teetä uutetta lisäämällä. Ei teejätettä pusseissa. Vain luonnollista tiivistettyä mehua ja hedelmä- tai marjatilkkuja.
Gozauri Saperavi 2015
Gozauri Saperavi 2015 on aito ilmentymä Kakhetin viinialueen ainutlaatuisesta terroirista, joka sijaitsee Kindzmaraulin mikroalueella. Tämä viini, joka on kasvatettu kohtuullisessa mannerilmastossa, on peräisin yhdeltä viinitarhalta, jota hallinnoi ja omistaa viinitilamme. Se on valmistettu yksinomaan Saperavi-rypäleestä, ja se tulee omilta viinitarhoiltamme, joissa sato on huolellisesti pidetty 6-7 tonnissa hehtaarilta varmistaaksemme hedelmän ensiluokkaisen laadun.
Yhteensä 15 000 pulloa 0,75 litraa tuotettuaan tämä vuoden 2015 kuiva punaviini sisältää 12,5 % alkoholia. Sen viininvalmistusprosessi osoittaa sitoutumista laatuun ja aitouteen. Rypäleet, jotka on kerätty käsin ja lajiteltu huolellisesti, ovat käyneet 225 litran avoimissa tynnyreissä, joissa on ollut 20 päivän uutto, ja sen jälkeen se on kypsynyt teräksisissä säiliöissä 10 kuukauden ajan.
Le spiritueux : El Pasador de Oro XO on herkullinen rommi Guatemalasta, joka koostuu 6–15 vuotta Solera-menetelmällä kypsytetyistä väkevistä alkoholijuomista, jotka on sen jälkeen kypsytetty vanhoissa konjakkiastioissa 6 kuukauden ajan. Sen upea tasapaino, pehmeä ja sulava maku kehittyy kauniisiin hillottujen hedelmien aromeihin, joita täydentävät vaniljan, karamellin, miedon mausteen ja paahtamisen vivahteet. Suuri rommi, joka ilahduttaa niin aloittelijoita kuin asiantuntijoitakin!
La maison : Les Bienheureux -yritys, jonka perustivat Alexandre Sirech ja Jean Moueix vuonna 2013, pyrkii olemaan viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoiden viiteyritys. He suunnittelevat, tuottavat ja markkinoivat omia rommi-, gin- ja viskimerkkejään, ja heidän toimintansa perustuu periaatteeseen: innovaatio erinomaisuuden kautta. Tämä tarkoittaa vuosien tutkimusta, maistamista mustissa laseissa ja lukemattomia kokeiluja jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa.
Type: Melassirommi
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 40%
Välimereltä kotoisin oleva oreganokasvi tuo makua kastikkeisiin, keittoihin, marinointeihin lihoille ja kaloille. Se antaa vertaansa vailla olevan makuvivahteen perunaruokille.
Se on erityisen tuoksuva kasvi, jota käytetään paljon aromaterapiassa. Hyvinvointia ajatellen, muutama tuore oreganon oksa murskattuna yhdessä hieman oliiviöljyn kanssa, suodatettuna, tekee miellyttävän hierontaöljyn nivelten joustavuuden parantamiseksi.
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Kasvipohjainen pyretriini-insektisidi ilman PBO:ta, jolla on laaja tehoalue ryömiville hyönteisille (torakat, muurahaiset...), lentäville hyönteisille (kärpäset, hyttyset...) ja varastohyönteisille (tribolium, kottaraiset, pyralit...). Sen alhainen pysyvyys tekee siitä ihanteellisen insektisidin käytettäväksi elintarviketiloissa (POA/POV).
Hedelmä- ja marjakonsentroidun tee TM EVA valmistetaan tuoreista hedelmistä ja marjoista eri lajikkeista teetä uutetta lisäämällä. Ei teejätettä pusseissa. Vain luonnollista tiivistettyä mehua ja hedelmä- tai marjatukkuja.